Huishoudhulp bij jouw thuis

Onze huishoudhulpen maken jouw leven een beetje makkelijker. Door huishoudelijke taken uit handen te geven, heb je meer tijd voor hobby’s, kinderen of simpelweg om uit te blazen na de werkdag. Wij garanderen jou een vlotte service met betrouwbare en kwaliteitsvolle hulpen!

Klusjes als schoonmaken, boodschappen doen, koken, wassen en strijken kun je overlaten aan onze gemotiveerde huishoudhulpen. Voor al onze diensten kun je trouwens eenvoudig betalen met dienstencheques.

Created with Sketch.

Poetshulp

Van schoonmaken tot het vuilnis buitenzetten, onze huishoudhulpen zorgen ervoor dat jouw huis weer spik en span is tegen de tijd dat je thuiskomt.

Meer info

Boodschappen

Heb jij een hekel aan boodschappen doen, heb je er geen tijd voor of ben je zelf niet in staat naar de winkel te gaan? Dan kun je een beroep doen op onze huishoudhulpen! Op basis van jouw boodschappenlijstje trekken onze hulpen erop uit en zorgen zij ervoor dat alles op jouw lijstje netjes in jouw keuken terecht komt.

Meer info

Koken

Voor wie koken geen lust, maar een last is, kan dit overlaten aan de huishoudhulp. Onze huishoudhulpen bereiden de lekkerste maaltijden samen met jou, alleen of ze nemen het voorbereidende werk voor hun rekening.

Meer info

Wassen & strijken

Onze huishoudhulpen zorgen ervoor dat jouw kleren tijdig gewassen en gestreken zijn. Ideaal voor wie hier te weinig tijd voor heeft of er gewoonweg een hekel aan heeft. Onze huishoudhulpen nemen ook deze last van jouw schouders.

Meer info