Werken als huishoudhulp

Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Aarzel dan niet om te solliciteren op onze vacatures! Als poetsen, boodschappen doen met of zonder de klant, koken, wassen en strijken taken zijn die jou niet afschrikken, dan ben jij onze geschikte huishoudhulp.

Bij ons geniet je van de beste loonvoorwaarden, maaltijdcheques vanaf de 1ste dag, een bedrijfswagen of -fiets en nog veel meer extralegale voorwaarden. Heb je geen ervaring? Geen probleem, onze jobcoach begeleidt je zolang dit nodig is!

Onze werknemers krijgen trouwens allemaal een opleiding over poetsproducten en -materialen, ergonomie en communicatietechnieken. Dus zoek je werk als huishoudhulp via dienstencheques? Solliciteer dan zeker voor onze jobs als poetsman of poetsvrouw.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Created with Sketch.

Als huishoudhulp sta je in voor de alledaagse huishoudelijke taken van de klant, zoals schoonmaken, maar ook wassen en strijken. Je gaat met of zonder de klant boodschappen doen en bent in staat een simpele maaltijd op tafel te toveren.

Created with Sketch.

Buiten deze standaardtaken komt er nog wat meer bij kijken. Zo kun je kleding en ander textiel onderhouden en opbergen, maar niet enkel wassen en strijken, ook af en toe iets naaien voor bepaalde herstellinen schrikken jou niet af.

Created with Sketch.

Naast schoonmaken ruim je de woning ook op en doe je de afwas waarna je de vaat netjes opbergt. Stofvegen en kamers verluchten zijn ook taken waaraan je je kunt verwachten.

Created with Sketch.

Maar je onderhoudt ook het schoonmaakmateriaal en zorgt ervoor dat alles opgeborgen is aan het eind van je dienst. Zijn bepaalde producten bijna op? Dan communiceer je dit naar de klant.

Created with Sketch.

De beste
loonsvoorwaarden

Created with Sketch.

Stipte en correcte loonadministratie

Created with Sketch.

Opleidingen naar eigen behoefte

Created with Sketch.

Werkuren zelf bepalen voor een optimale privé - werk balans.