Huishoudhulp

Werken als huishoudhulp

Sterk werk blinkt! Is deze slogan ook aan jou gelinkt? Dan ben jij de huishoudhulp die wij graag in ons team verwelkomen!

Je ondersteunt je klanten bij het huishouden en staat in voor de periodieke schoonmaak van de woning. Ook boodschappen doen, maaltijden bereiden en wassen, strijken kunnen tot jou takenpakket behoren.

Spreekt de job jou aan maar twijfel je omdat je geen ervaring hebt?  Niet nodig! Wij helpen jou groeien in je job.
Zo organiseren wij regelmatig opleidingen voor nieuwe huishoudhulpen en bieden wij jobcoaching op de werkvloer aan. Een zeer ervaren mentor staat jou dan met raad en daad bij tijdens je werk.
Ook onze kantoormedewerkers staan dagelijks voor je klaar en helpen je verder bij vragen.

De kantoormedewerkers maken jouw planning op. Hierbij houden zij rekening met de werkuren en afstanden die jou passen.  Zo wordt je job afgestemd op jouw privé-situatie: kinderen van en naar school brengen, ’s avonds tijdig thuis zijn om je bijberoep uit te voeren, bepaalde dagen andere verplichtingen, …. Wij zorgen voor een vaste werkplanning op jouw maat.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Schoonmaken
Boodschappen
Koken
Wassen & strijken

Loonpakket

Samenstelling van je loonpakket

En uiteraard wil jij ook graag weten wat deze job verdient! Wel, bij Schoonmaakzorg belonen wij de inzet van onze medewerkers.
Naast de wettelijke lonen en vergoedingen bieden wij nog tal van extralegale voordelen aan:

Bekom je graag een concreet voorstel om beter zicht te krijgen op je bruto- en nettoloon rekening houdend met je gezinssituatie, de omvang van je maaltijdcheques, …. Neem dan zeker contact met ons op!

Solliciteer

Interesse? Wij leren jou graag kennen!

Solliciteer nu bij Schoonmaakzorg!

Contact

Wat is je naam? *
Hoe mogen wij jou contacteren? *
Bij welke vestiging wil je solliciteren?*
Bijkomende informatie en/of werkverleden
Upload je CV ( pdf )