Meer dan 10 jaar ervaring in de sector

Waarom kiezen voor Schoonmaakzorg?

Schoonmaakzorg is niet zomaar een dienstenchequesbedrijf, integendeel.
Dagelijks zetten wij alles in het werk om onze slogan “sterk werk blinkt” in de praktijk te vertalen. Dit zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten toe.
Wij doen dit ondermeer door blijvend te investeren in opleidingen en coaching, door gerichte aandacht te geven aan contacten met klanten en huishoudhulpen, …
Samen respect, samen sterk! Dat is waar Schoonmaakzorg voor staat.

Voor onze klanten werken wij niet met bijkomende abonnementen, …
Bij ons betaalt u de kosten van de dienstencheques (7,20 EUR na fiscale aftrek) en een administratieve kost van 0,50 EUR per effectief gepresteerd uur hulp. Zo betaalt u enkel een bijkomende kost indien u ook effectief bent verder geholpen door onze diensten. Bij inschrijving ontvangt de klant een voorbeeldexemplaar van het klantencontract. Geen verborgen regeltjes en onaangename verrassingen. Integendeel, een open communicatie daar staan we voor!

Meer weten? Contacteer de vestiging het dichtst in jouw buurt om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij bieden betrouwbare en kwalitatieve huishoudhulpen die worden begeleid door hun coach en consulenten.

Je betaalt de huishoudhulp met dienstencheques.
Geen bijkomende abonnementsformule, geen verplichte producten,… enkel een administratieve kost bij prestaties.

Onze huishoudhulpen krijgen verschillende opleidingen. Dit omdat wij kwaliteit en veiligheid belangrijke waarden zijn voor ons.

Bij ons heb je geen zorgen, wij

reviews

Ontdek de ervaringen van onze klanten en medewerkers

Aanvraag gedaan op de website, dadelijk een welkomstmail gekregen nadat ik had gevraagd om enkel via mail te communiceren. Tot nu toe al een zeer correcte samenwerking!

Saar

5/5
Vlotte communicatie met bureau Hasselt, goede organisatie en een goede hulp aan huis!

Linda P.

5/5
Service en kwaliteit, dat is wat Schoonmaakzorg Hasselt te bieden heeft!

Jacques

5/5
Ik ben heel tevreden over kantoor Sint-Truiden, heb een geweldige poetshulp.

Luc

5/5
Werken voor schoonmaakzorg Sint-Truiden is heel aangenaam. Ze helpen u met alles verder en ze doen het met volle plezier!

Bianca krings

5/5
Het is thuiskomen in het kantoor van Hasselt. Steeds zo enthousiast en altijd klaar om een luisterdend oor aan te bieden. Ook veel appreciatie van hogerhand met leuke attenties! Jullie zijn pas goud waard!

Annemie

5/5
Onze poetshulp is de beste, via Schoonmaakzorg in Heusden.

Justin

5/5
Huishoudhulp Jente is een topper. Wat een aanwinst in ons gezin. Dank u wel kantoor Hasselt. Chapeau !!

Ilse

5/5
Waarom ik schoonmaakzorg zou aanraden: lieve dames op het kantoor! Ik had een probleem en ze hebben dat met veel geduld en begrip opgelost. Waarvoor dank! Ze hebben nog een doosje pralines te goed in Hasselt.

Hanne

5/5
Dank-je Hasselt voor alle goede zorgen!

Laurien

5/5
Voor je huishouden groot of klein moet je bij Schoonmaakzorg Hasselt zijn!

Peter K

5/5
Hasselt = service correctheid goede poetsman!

Vanessa B

5/5
Ik ben aangesloten bij het kantoor in Sint-Truiden. Vermits mijn huishoudhulp ziek is gevallen, word ik iedere week gecontacteerd voor vervanging. De vervangende huishoudhulpen doen uitstekend hun werk. Ik ben een tevreden klant!

Chris Vandersmissen

5/5
Zeer blij met de hulp van kantoor Hasselt!

Femke D.

5/5
Nadat we ons inschreven in kantoor Hasselt werden we vlot geholpen. We waren aanvankelijk wat verbaasd met de komst van een poetsman, maar intussen komt hij reeds een hele tijd bij ons thuis en zijn we telkens super-tevreden!

Lindsay V.

5/5
Wat zijn we blij met onze hulp van kantoor Hasselt!

Raf

5/5
In Hasselt werkt Aldina , zij is een parel ! Ik hoop dat je nog lang ons huisje zal onderhouden. Want dat is een zalig gevoel als je zo thuis mag komen, ik wens iedereen een Aldina toe. Lieve groetjes Fonny

Fonny

5/5
Heb al met veel bureaus gewerkt ,maar Schoonmaakzorg in Heusden-Zolder is echt top . Altijd is er een oplossing bij problemen, Jessica en Sabrina zijn echt behulpzaam en ben super tevreden met Debby die mijn huis altijd doet stralen, fijn thuiskomen na een lange werkdag, Groetjes Brigitte.

Brigitte

5/5
Aanvraag gedaan op de website, dadelijk een welkomstmail gekregen nadat ik had gevraagd om enkel via mail te communiceren. Tot nu toe al een zeer correcte samenwerking!

Saar

5/5
Kwalitatieve dienstverlening! Bedienden die weten van aanpakken, organiseren en goede huishoudhulpen selecteren! Ptrschrs@gmail.com

Ptrschrs@gmail.com

5/5
Kantoor Hasselt is zeker aan te raden. Ik kan er terecht met mijn vragen. Volgen alles goed op.

Leentje

5/5
Onze poetshulp is de beste, via Schoonmaakzorg in Heusden.

Justin

5/5
Top team in HASSELT !!!

Monique

5/5
Kantoor Heusden-Zolder, zeer goede en vlotte service. Je stelt een vraag en je wordt direct geholpen. De volgende dag staat er al een huishoudhulp voor je klaar! Er wordt zoveel mogelijk gedaan om je zo kwaliteitsvol hulpverlening te geven. Je kan er altijd terecht.

Laëta

5/5
Top communicatie .supervriendelijk personeel . Met veel dank aan Nancy om mij een kans te geven om voor dit bedrijf te mogen werken . Ik heb heel toffe gezinnen leren kennen. Ik ga altijd met een tof gevoel werken. Een tevreden werknemer Hassana

Hassana

5/5
Wat een leuke Kortings-app ! Bedankt Hasselt om alles goed uit te leggen en tips delen zodat wij allemaal wat extra kunnen besparen! Ennnnn de kleur van de T-shirts zijn prachtig!

Claudia

5/5
Ik werk bij Schoonmaakzorg. Ben super tevreden. Heb heel leuke en toffe gezinnen en uren die perfect voor mij mogelijk zijn. Fijn dat het bureau zo haar best doet en overal rekening mee houdt!

Manuela

5/5
Ik werk enorm graag voor het kantoor van Sint-Truiden. Ik heb de beste klantjes en de liefste consulenten! Geweldige samenwerking.

Dzinova veronika

5/5
Dankjewel aan de lieve mensen van het kantoor te Veerle-Laakdal voor mijn super klantjes. Jullie zijn top!

Ann

5/5
Recent gestart als huishoudhulp bij Schoonmaakzorg! Goed ontvangen, mijn planning naar wens en mijn eerste loon en maaltijdcheques ontvangen! Zeer tevreden!

Pieter B

5/5
Vriendelijk en correct. Een luisterend oor voor al je vragen en problemen. Zorgt voor het personeel en de klanten.

Tim Willemaers

5/5
Ik ben super tevreden met het kantoor. Consulente is altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn klanten en ik zijn tevreden over de super goede communicatie!

Yasmina

5/5
Super Toffe Werkgevers @Sint-Truiden sinds april 2018 in dienst bij hun , staan altijd paraat

Shannen

5/5
Schoonmaakzorg Sint-Truiden is zeker vijf sterren waard. De vlotte samenwerking tussen mij, mijn klanten en het bureau is top!

Nicolaï solange

5/5
Sinds kort werknemer van de Schoonmaakzorg in het kantoor van Hasselt. Heel tevreden, persoonlijk contact, altijd vriendelijke consulenten. Staan altijd open voor vragen en problemen.

Carlijn

5/5
Heel tevreden over de hulp in kantoor St Truiden!

Carine

5/5
Voor je huishouden groot of klein moet je bij Schoonmaakzorg Hasselt zijn!

Peter K

5/5
We werden gisteren met een Glimlach ontvangen en goed ingelicht in Hasselt! Vandaag een telefoontje dat we vanaf volgende week op een hulp kunnen rekenen.

Sabien en Gunther

5/5
Geweldig om als huishoudhulp voor te mogen werken voor het kantoor Schoonmaakzorg Sint-Truiden. Super begeleiding van alle kantoormedewerkers die ons altijd bijstaan. En top collega’s.!!! Patricia

Patricia

5/5
Hasselt = top-service!

Lien J

5/5
Mijn dochter werkt voor het kantoor van Hasselt, als ik zie en hoor wat een appreciatie er is voor elkaar, daar kan ik alleen maar trots op zijn!

Monique

5/5
Hi my name is Jackie. I’m originally from Ireland… I have worked for Natalie for nearly 2 years now. It is a really great job because I have good flexible hours and language is not a problem. It is the first job I’ve had since coming to Belgium and I intend to stay with them for as long as I can. Any help I need the girls in the office are always at the end of the phone for any advice or problems. Such a great place to work.

Jacqueline Browne

5/5
Pas gestart bij Schoonmaakzorg Hasselt. Alles goed uitgelegd, kijk er naar uit al mijn klanten te ontmoeten!

Manpreet

5/5
Zelf werk ik al 2 jaar voor schoonmaakzorg Sint-Truiden , steeds vriendelijk onthaald en ze helpen je met alles. Dank je wel team Sint-Truiden!

Heidi

5/5
Bedankt voor de hulp Hasselt!

Koenraad

5/5