Meer dan 10 jaar ervaring in de sector

Waarom kiezen voor Schoonmaakzorg?

Schoonmaakzorg is niet zomaar een dienstenchequesbedrijf, integendeel.
Dagelijks zetten wij alles in het werk om onze slogan “sterk werk blinkt” in de praktijk te vertalen. Dit zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten toe.
Wij doen dit ondermeer door blijvend te investeren in opleidingen en coaching, door gerichte aandacht te geven aan contacten met klanten en huishoudhulpen, …
Samen respect, samen sterk! Dat is waar Schoonmaakzorg voor staat.

Voor onze klanten werken wij niet met bijkomende abonnementen, …
Bij ons betaalt u de kosten van de dienstencheques (7,20 EUR na fiscale aftrek) en een administratieve kost van 0,50 EUR per effectief gepresteerd uur hulp. Zo betaalt u enkel een bijkomende kost indien u ook effectief bent verder geholpen door onze diensten. Bij inschrijving ontvangt de klant een voorbeeldexemplaar van het klantencontract. Geen verborgen regeltjes en onaangename verrassingen. Integendeel, een open communicatie daar staan we voor!

Meer weten? Contacteer de vestiging het dichtst in jouw buurt om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij bieden betrouwbare en kwalitatieve huishoudhulpen die worden begeleid door hun coach en consulenten.

Je betaalt de huishoudhulp met dienstencheques.
Geen bijkomende abonnementsformule, geen verplichte producten,… enkel een administratieve kost bij prestaties.

Onze huishoudhulpen krijgen verschillende opleidingen. Dit omdat wij kwaliteit en veiligheid belangrijke waarden zijn voor ons.

Bij ons heb je geen zorgen, wij

reviews

Ontdek de ervaringen van onze klanten en medewerkers

Correctie dienstverlening in Hasselt.

Saar

5/5
Wij zijn een zeer tevreden klant bij het Kantoor van St-truiden. Na inschrijving werden we vlot verder geholpen, onze hulp levert mooi werk en er is een goede communicatie met het kantoor. Het kantoor is erg goed georganiseerd en werkt pro-actief zoals in verlofperiodes, zodat we niet voor verrassingen komen te staan! En dit alles zonder extra kosten. Een aanrader dus!

Heleen

5/5
Ik vroeg naar een huishoudhulp die goed overweg zou kunnen met mijn bange hond, perfecte match gevonden dankzij team Hasselt.

Nienke

5/5
Ik werk nog maar pas bij Schoonmaakzorg en doe mijn job graag. Ze zijn super vriendelijk op het kantoor en je kan er altijd terecht met vragen.

Melissa

5/5
Voor je huishouden groot of klein moet je bij Schoonmaakzorg Hasselt zijn!

Peter K

5/5
De medewerkers van Hasselt hebben ons goed verder geholpen! Wij hebben nu een goede huishoudhulp!

Koen J

5/5
Snel verder geholpen, bedankt team Tongeren!

Paul Jans

5/5
Wij kregen snel een goede huishoudhulp van jullie vestiging in Hasselt! Mooi zo!

Vincent en Isabelle

5/5
Kantoor Hasselt bezorgde mij een goede huishoudhulp!

Lisa

5/5
Top werkgever!

Meryam

5/5
Ben heel blij dat ik klant ben in kantoor Sint-Truiden, ze helpen me steeds goed verder. De poetshulpen worden goed gecoacht.

Elli

4/5
Schoonmaakzorg Hasselt, jullie verdienen een bloemetje! Super-service, super-huishoudhulp.

Lisa S.

5/5
Super service kantoor Tongeren.

Toon Vdb

5/5
De consulenten van Hasselt hanteren een vlotte en open communicatie.

Didier

5/5
Ik ging vandaag langs voor informatie in Hasselt. Ik werd duidelijk ingelicht over de mogelijkheden en kijk uit naar de komst van mijn huishoudhulp!

Maria A.

5/5
Mijn helper van kantoor Hasselt leveren knap werk!

Peeters J

5/5
Correctheid en kwaliteit, dit is wat kantoor Hasselt biedt!

Vanderbeke M

5/5
Mijn helpster van het kantoor van Hasselt werkt heel goed!

Frederique

5/5
Zeer tevreden van onze huishoudhulp en de dienstverlening van het kantoor! Huishoudhulp en kantoor leveren goed en professioneel werk! Ook fijn dat het kantoor geen extra kosten rekent!

Shaker

5/5
Ik ben Klant van Hasselt en ze hebben mij Valentina gestuurd als huishoudhulp, wat is zij een fantastische dame! Ik besef dat ik met mijn g*t in de boter ben gevallen .. Top ✔️

Gabriela

5/5
Ben heel goed ingelicht en heb een hulp waar ik tevreden van ben, dus één adres Schoonmaakzorg Sint-Truiden!

Diane

5/5
Zorgzame dames op het kantoor van Hasselt ! Ze luisteren nu eens écht naar de klant.

Sofie

5/5
Topppperrsssss in H A S S E L T !!

Elien

5/5
Kwalitatieve dienstverlening! Bedienden die weten van aanpakken, organiseren en goede huishoudhulpen selecteren! Ptrschrs@gmail.com

Ptrschrs@gmail.com

5/5
Super tof om voor het kantoor van Sint Truiden te werken. Ze ontvangen je steeds met de glimlach. Alles verloopt altijd correct. Top team !!!

Annick

4/5
Fijne werkgever kantoor Tongeren.

Fatima T

5/5
Ik werk al een hele tijd voor het kantoor in Sint-Truiden. Een zeer aangename, behulpzame en spontane team die altijd klaarstaan voor ons! Alles wordt heel correct geregeld en ons loon staat er altijd op tijd op! Ben zeer tevreden met schoonmaakzorg!

Smets pascale

5/5
Ik werk voor Schoonmaakzorg . Ben super tevreden . Heel plezierige klanten en mooie uren om te werken . Mensen op het bureau zijn superlieve mensen .

Rosita

5/5
Heel vriendelijke consulenten op kantoor St Truiden. Heel aangenaam werken bij de klantjes. Zeker een aanrader!!

Nadia

5/5
Ik ben heel tevreden van Schoonmaakzorg Sint-Truiden. Ik werk super graag met mijn klantjes!

Ineke

5/5
Ik kom zeer graag bij de klanten, kantoor Hasselt heeft mij klanten dichtbij geselecteerd en een uurrooster gemaakt waar ik naar gevraagd heb! Dank u wel. Goed zo Hasselt!

Johan

5/5
Werken voor schoonmaakzorg Sint-Truiden is heel aangenaam. Ze helpen u met alles verder en ze doen het met volle plezier!

Bianca krings

5/5
Ik werk bijna twee maanden bij Schoonmaakzorg via Jessica in Heusden-Zolder, ben super goed ontvangen op het kantoor en kon heel snel beginnen bij hun. Ze zijn supervriendelijk en luisteren echt naar wat je op zoek bent van werk! Heel positief! Vind het super leuk werken met veel afwisseling en heel fijne klanten waar ik mezelf kan zijn en waar we heel wat lachen. Ben zo blij met de job en heel tevreden over de klanten! Enorm dankbare mensen, blij dat ik bij jullie mag werken!

Marleen P

5/5
Wat een leuk kantoor in Hasselt!

Dirk

5/5
Bureau van sint-truiden is een top team, allen daarheen zou ik zeggen! Ze staan altijd voor je klaar, voor elk probleem hebben zij een oplossing !!! ONE BIG FAMILY !!!!

Joyce

5/5
Wat een leuke Kortings-app ! Bedankt Hasselt om alles goed uit te leggen en tips delen zodat wij allemaal wat extra kunnen besparen! Ennnnn de kleur van de T-shirts zijn prachtig!

Claudia

5/5
Schoonmaakzorg Hasselt is het beste dienstenchequesbedrijf! Geen extra kosten, vriendelijk onthaald en fijne huishoudhulp!

Julia V.

5/5
Ik ben tevreden klant bij het Hasseltse kantoor.

Vanessa I

5/5
Ik werk reeds 2 jaar bij schoonmaakzorg in Sint-Truiden en ben heel tevreden. Heb super klanten, en personeel is top, staan altijd klaar voor ev vragen of tips. Ben zeer tevreden!

Anne-Sophie

5/5
Topppperrsssss in H A S S E L T !!

Elien

5/5
De dames van Hasselt hebben mij kunnen overtuigen om op een andere dag een hulp te nemen, Halaleh komt bij ons en zij heeft zoveel respect voor onze materialen, bij deze wil ik ze extra in de bloemetjes zetten, bedankt Halaleh voor je wekelijkse inzet. Ons hondje Jack kijkt al uit naar zijn snoepje.

Kaat

5/5
Kantoor Sint-Truiden is top!

Jolien

5/5
Heel goede service en heel vriendelijke mensen op kantoor. Je kan er met al je vragen terecht. Ze helpen je ook zo snel mogelijk verder. Zeker een bureau om aan te raden. Bureau Heusden-Zolder.

Ellen

5/5
Kantoor Sint-Truiden staat steeds voor je klaar!

Frieda

4/5
Ik werk bijna twee maanden bij Schoonmaakzorg via Jessica in Heusden-Zolder, ben super goed ontvangen op het kantoor en kon heel snel beginnen bij hun. Ze zijn supervriendelijk en luisteren echt naar wat je op zoek bent van werk! Heel positief! Vind het super leuk werken met veel afwisseling en heel fijne klanten waar ik mezelf kan zijn en waar we heel wat lachen. Ben zo blij met de job en heel tevreden over de klanten! Enorm dankbare mensen, blij dat ik bij jullie mag werken!

Marleen P

5/5