Genk

Huishoudhulp in Genk

Woon jij in Genk en heb jij een hekel aan het huishouden? Dan ben je bij Schoonmaakzorg Genk aan het juiste adres. Onze gemotiveerde én betrouwbare huishoudhulpen nemen deze tijdrovende klusjes met veel plezier van jou over. Onze enthousiaste consulenten gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match. Ons doel is om jou én jouw huishoudhulp tevreden te stellen en we streven naar een optimale samenwerking waar iedereen zich goed bij voelt!

Openingsuren

Ma, di, do, vr
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Wo
08:30 - 12:30
Hoeveel uur kun je hulp gebruiken? *

Schoonmaakzorg is een dienstenchequebedrijf waardoor je een huishoudhulp dus betaalt met dienstencheques. Deze cheques kun je bestellen bij Sodexo voor slechts €9. Maar na fiscale aftrek blijft er amper €7,20 over. Je kunt dus aan een zeer voordelig tarief genieten van een huishoudhulp die jouw huishoudelijke taken graag overneemt.

Wat kan onze hulp voor jou betekenen?

Bij Schoonmaakzorg kun je terecht voor alledaagse huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld schoonmaken, maar ook voor wassen en strijken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen gaan ook met of zonder jou boodschappen doen en toveren een heerlijke maaltijd op tafel.

locaties

Onze vestigingen

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me