Haacht

Huishoudhulp in Haacht

Geen fan van schoonmaken? Ga dan voor een huishoudhulp bij Schoonmaakzorg Haacht. Onze gemotiveerde poetshulpen nemen alle tijdrovende klusjes van het huishouden voor hun rekening. Zo heb jij meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Je geniet trouwens heel voordelig van een schoonmaakhulp bij Schoonmaakzorg. Voor al onze diensten betaal je simpelweg met dienstencheques. Je kunt ze voor €9 per stuk aankopen bij Sodexo. Maar je geniet van fiscaal voordeel op jouw dienstencheques, waardoor je uiteindelijk maar €7,20 voor een cheque betaalt.

Openingsuren

Ma t.e.m. vr
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Hoeveel uur kun je hulp gebruiken? *

Huishoudhulp Haacht doet trouwens veel meer dan enkel poetsen. Schoonmaken, boodschappen doen, koken, wassen en strijken nemen wij van onze enthousiaste poetshulpen over en jij geniet van extra quality time. Samen gaan we steeds op zoek naar de ideale match zodat je met een gerust gevoel je huishoudhulp in jouw woning kunt binnenvragen.

Wat kan onze hulp voor jou betekenen?

Bij Schoonmaakzorg kun je terecht voor alledaagse huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld schoonmaken, maar ook voor wassen en strijken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen gaan ook met of zonder jou boodschappen doen en toveren een heerlijke maaltijd op tafel.

locaties

Onze vestigingen

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me