Hasselt

Huishoudhulp in Hasselt

Woon jij in regio Hasselt en ben je op zoek naar een huishoudhulp? Dan kun je terecht bij Schoonmaakzorg Hasselt. Onze enthousiaste consulenten zoeken samen met jou een betrouwbare huishoudhulp die bij je past. Jij beslist zelf hoe vaak jouw huishoudhulp bij je thuis langskomt om tijdrovende klusjes uit jouw handen te nemen. Deze klusjes zijn huishoudelijke taken zoals schoonmaken en het vuilnis buitenzetten, maar ook boodschappen doen, koken en de was en de plas!

Hoeveel uur kun je hulp gebruiken? *

Het is trouwens erg voordelig want bij Schoonmaakzorg Hasselt betaal je simpelweg met dienstencheques. Als particulier kun je dienstencheques aankopen aan €9 per stuk, maar ze zijn fiscaal aftrekbaar waardoor je uiteindelijk slechts €7,20 betaalt! Kies dus zeker voor een huishoudhulp bij Schoonmaakzorg in Hasselt en geniet van een betrouwbare en kwalitatieve huishoudhulp.

Wat kan onze hulp voor jou betekenen?

Bij Schoonmaakzorg kun je terecht voor alledaagse huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld schoonmaken, maar ook voor wassen en strijken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen gaan ook met of zonder jou boodschappen doen en toveren een heerlijke maaltijd op tafel.

locaties

Onze vestigingen

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me