Knokke-Heist

Huishoudhulp in Knokke-Heist

Woon jij in Knokke-Heist en kun je hulp gebruiken in het huishouden? Dan moet je bij Schoonmaakzorg Knokke-Heist zijn! Onze betrouwbare huishoudhulpen helpen een handje in het huishouden, waardoor jij meer quality time hebt. Na een lange dag werken kom je thuis in een proper huis en heb je tijd voor leukere dingen dan het huishouden. Maar onze poetshulpen doen meer dan schoonmaken alleen. Je kunt ook een beroep op hen doen voor boodschappen, koken, wassen en strijken.

Openingsuren

Enkel na afspraak
Contacteer ons: 050/89 54 60
Telefonisch en per e-mail steeds bereikbaar tijdens de kantooruren
Hoeveel uur kun je hulp gebruiken? *

Voor al deze taken kun je heel eenvoudig betalen met dienstencheques. Met 1 dienstencheque betaal je 1 uur huishoudelijke hulp. Deze dienstencheques kun je bestellen bij Sodexo voor slechts €9. Dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar, dit betekent dat je recht hebt op een belastingvermindering. Na fiscale aftrek betaal je dus slechts €7,20 voor één cheque. Je kunt dus zeer voordelig genieten van een poetshulp bij Schoonmaakzorg Knokke-Heist.

Wat kan onze hulp voor jou betekenen?

Bij Schoonmaakzorg kun je terecht voor alledaagse huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld schoonmaken, maar ook voor wassen en strijken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen gaan ook met of zonder jou boodschappen doen en toveren een heerlijke maaltijd op tafel.

locaties

Onze vestigingen

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me