Tielt-Winge

Huishoudhulp in Tielt-Winge

Kan jij wel een beetje extra vrije tijd gebruiken? Kies dan voor een huishoudhulp bij Schoonmaakzorg Tielt-Winge. Voor slechts €7,20 komt een betrouwbare poetshulp langs om jouw huishoudelijke taken uit handen te nemen. Bij Schoonmaakzorg werken we met dienstencheques, die je heel makkelijk kunt bestellen bij Sodexo. Voor één cheque betaal je €9, maar je kunt dienstencheques fiscaal aftrekken. Dit betekent dat je – na de fiscale aftrek – slechts €7,20 betaalt.

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Zaterdag en zondag enkel op afspraak
Hoeveel uur kun je hulp gebruiken? *

Onze huishoudhulpen zorgen trouwens niet enkel voor een propere woning, ze zorgen ook voor de was en de plas, toveren een heerlijke maaltijd op tafel en gaan zelfs jouw boodschappen doen. Jij kiest zelf wat, wanneer en hoe vaak jouw huishoudhulp langskomt.

Wat kan onze hulp voor jou betekenen?

Bij Schoonmaakzorg kun je terecht voor alledaagse huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld schoonmaken, maar ook voor wassen en strijken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen gaan ook met of zonder jou boodschappen doen en toveren een heerlijke maaltijd op tafel.

locaties

Onze vestigingen

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me