Meer dan 10 jaar ervaring in de sector

Waarom kiezen voor Schoonmaakzorg?

Schoonmaakzorg is niet zomaar een dienstenchequesbedrijf, integendeel.
Dagelijks zetten wij alles in het werk om onze slogan “sterk werk blinkt” in de praktijk te vertalen. Dit zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten toe.
Wij doen dit ondermeer door blijvend te investeren in opleidingen en coaching, door gerichte aandacht te geven aan contacten met klanten en huishoudhulpen, …
Samen respect, samen sterk! Dat is waar Schoonmaakzorg voor staat.

Voor onze klanten werken wij niet met bijkomende abonnementen, …
Bij ons betaalt u de kosten van de dienstencheques (7,20 EUR na fiscale aftrek) en een administratieve kost van 0,50 EUR per effectief gepresteerd uur hulp. Zo betaalt u enkel een bijkomende kost indien u ook effectief bent verder geholpen door onze diensten. Bij inschrijving ontvangt de klant een voorbeeldexemplaar van het klantencontract. Geen verborgen regeltjes en onaangename verrassingen. Integendeel, een open communicatie daar staan we voor!

Meer weten? Contacteer de vestiging het dichtst in jouw buurt om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij bieden betrouwbare en kwalitatieve huishoudhulpen die worden begeleid door hun coach en consulenten.

Je betaalt de huishoudhulp met dienstencheques.
Geen bijkomende abonnementsformule, geen verplichte producten,… enkel een administratieve kost bij prestaties.

Onze huishoudhulpen krijgen verschillende opleidingen. Dit omdat wij kwaliteit en veiligheid belangrijke waarden zijn voor ons.

Bij ons heb je geen zorgen, wij

reviews

Ontdek de ervaringen van onze klanten en medewerkers

Heel vriendelijke consulenten op kantoor St Truiden. Heel aangenaam werken bij de klantjes. Zeker een aanrader!!

Nadia

5/5
De dames van Hasselt hebben mij kunnen overtuigen om op een andere dag een hulp te nemen, Halaleh komt bij ons en zij heeft zoveel respect voor onze materialen, bij deze wil ik ze extra in de bloemetjes zetten, bedankt Halaleh voor je wekelijkse inzet. Ons hondje Jack kijkt al uit naar zijn snoepje.

Kaat

5/5
Recent gestart als huishoudhulp bij Schoonmaakzorg! Goed ontvangen, mijn planning naar wens en mijn eerste loon en maaltijdcheques ontvangen! Zeer tevreden!

Pieter B

5/5
Wat zijn we blij met onze hulp van kantoor Hasselt!

Raf

5/5
Ik werk voor kantoor sint-Truiden. Fijne consulenten die altijd voor me klaar staan. Ik heb ook super klanten. Sint-Truiden is een topkantoor.

Ranka

5/5
Service en kwaliteit in Hasselt!

Patricia

5/5
Schoonmaakzorg Hasselt is het beste dienstenchequesbedrijf! Geen extra kosten, vriendelijk onthaald en fijne huishoudhulp!

Julia V.

5/5
Ik ben klant bij jullie te Hasselt! Ik ben content van jullie dienstverlening en mijn poetshulp doet het werk grondig! Doe zo verder!

Marjan B.

5/5
Al iets meer dan 2 jaar werk ik voor het kantoor van Hasselt. Ik ben in een zeer aangename groep gezet en merk dat communicatie hier zeer belangrijk is. Wij nemen samen beslissingen, zijn op elkaar ingespeeld op administratief vlak en als team weten wij perfect elkaar hoe op te volgen bij bvb een afwezigheid door ziekte of verlof van één van de consulenten. Ik ben blij dat ik mag deel uitmaken van zo een fantastisch team.

Jessica Petrosillo

5/5
Heb al met veel bureaus gewerkt ,maar Schoonmaakzorg in Heusden-Zolder is echt top . Altijd is er een oplossing bij problemen, Jessica en Sabrina zijn echt behulpzaam en ben super tevreden met Debby die mijn huis altijd doet stralen, fijn thuiskomen na een lange werkdag, Groetjes Brigitte.

Brigitte

5/5
Hi my name is Jackie. I’m originally from Ireland… I have worked for Natalie for nearly 2 years now. It is a really great job because I have good flexible hours and language is not a problem. It is the first job I’ve had since coming to Belgium and I intend to stay with them for as long as I can. Any help I need the girls in the office are always at the end of the phone for any advice or problems. Such a great place to work.

Jacqueline Browne

5/5
Super tevreden over kantoor Sint-Truiden. Vriendelijke consulenten en goed opgeleide huishoudhulpen.

Peter

5/5
Dank je wel team Tongeren voor jullie goede hulp!

Giannis Papolimitroiv

5/5
Super tevreden van kantoor Tongeren. Word altijd super geholpen door Roxanne! Ik wil geen ander bedrijf meer!

Paulina

5/5
Ik ben tevreden klant bij het Hasseltse kantoor.

Vanessa I

5/5
Snel verder geholpen, bedankt team Tongeren!

Paul Jans

5/5
Een kantoor waar u altijd goed wordt geholpen met goede opgeleide huishoudhulpen!

ZIKOJET bvba

5/5
Ik werd vriendelijk ontvangen door sympathieke juffrouwen in Hasselt. Intussen kwam ook mijn hulp! Ook hiervan echt tevreden!

François

5/5
Klantvriendelijk en betrouwbare huishoudhulp die ontzettend veel van dieren houd, dank u wel Kristel! En bedankt Laura van Hasselt voor deze unieke vondst!

Mandy

5/5
Hasselt = goede service en goede huishoudhulp!

Dieter J

5/5
Mijn dochter werkt voor het kantoor van Hasselt, als ik zie en hoor wat een appreciatie er is voor elkaar, daar kan ik alleen maar trots op zijn!

Monique

5/5
In het kantoor van Hasselt werken zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Kunnen goed inschatten na een telefoongesprek wat ik belangrijk vind. An is een fantastische hulp voor mij.

Ilse

5/5
Onze poetshulp is de beste, via Schoonmaakzorg in Heusden.

Justin

5/5
Heel vriendelijk en aangenaam personeel in het kantoor van Tongeren. Super geholpen met al mijn vragen.

Nancy

5/5
Ik werk nu 4jaar voor schoonmaakzorg Hasselt en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Een fijne samenwerking met al mijn klantjes en een zeer goede band met de consulenten op kantoor. Elke keer opnieuw ontvangen ze je met een welgemeende glimlach, een praatje en een luisterend oor. Team Hasselt xxx

Kristel

5/5
Heel vriendelijke mensen op kantoor. Je kan er met al je vragen terecht. Zeker een kantoor om aan te raden. Schoonmaakzorg Heusden-Zolder.

Ellen

5/5
Bureau Sint truiden is zeker aangeraden, vriendelijke bediening, leuke klanten, alles is bespreekbaar.

Daniela

5/5
Hallo, ik werk nu bijna 4 jaar met Schoonmaakzorg Sint Truiden en ik moet zeggen, de beste keuze dat ik gemaakt heb! Consulenten 1 voor 1 top! Een echt team dat luistert, met raad en daad bijstaat of als je daar binnen komt altijd lachende gezichten, doe zo verder team Sint Truiden.

Kathleen

5/5
Ik werk bij Schoonmaakzorg. Ben super tevreden. Heb heel leuke en toffe gezinnen en uren die perfect voor mij mogelijk zijn. Fijn dat het bureau zo haar best doet en overal rekening mee houdt!

Manuela

5/5
Super tof om voor het kantoor van Sint Truiden te werken. Ze ontvangen je steeds met de glimlach. Alles verloopt altijd correct. Top team !!!

Annick

4/5
Al iets meer dan 2 jaar werk ik voor het kantoor van Hasselt. Ik ben in een zeer aangename groep gezet en merk dat communicatie hier zeer belangrijk is. Wij nemen samen beslissingen, zijn op elkaar ingespeeld op administratief vlak en als team weten wij perfect elkaar hoe op te volgen bij bvb een afwezigheid door ziekte of verlof van één van de consulenten. Ik ben blij dat ik mag deel uitmaken van zo een fantastisch team.

Jessica Petrosillo

5/5
Het is thuiskomen in het kantoor van Hasselt. Steeds zo enthousiast en altijd klaar om een luisterdend oor aan te bieden. Ook veel appreciatie van hogerhand met leuke attenties! Jullie zijn pas goud waard!

Annemie

5/5
Uitstekend bureau met heel vriendelijke en goede huishoudhulpen. Ook de mensen op kantoor in Sint-Truiden staan altijd met de glimlach klaar!

Michiel

5/5
Wat een leuk kantoor in Hasselt!

Dirk

5/5
Heel tevreden over de hulp in kantoor St Truiden!

Carine

5/5
Ik ben heel tevreden van Schoonmaakzorg Sint-Truiden. Ik werk super graag met mijn klantjes!

Ineke

5/5
Leuke en kleurrijke website ! De etalage van Hasselt is ook zo mooi. Net zoals het uniform van Kristel. Echt tof om te zien.

Coninx

5/5
Bureau van sint-truiden is een top team, allen daarheen zou ik zeggen! Ze staan altijd voor je klaar, voor elk probleem hebben zij een oplossing !!! ONE BIG FAMILY !!!!

Joyce

5/5
Wat een leuke Kortings-app ! Bedankt Hasselt om alles goed uit te leggen en tips delen zodat wij allemaal wat extra kunnen besparen! Ennnnn de kleur van de T-shirts zijn prachtig!

Claudia

5/5
Hasselt = goede service en goede huishoudhulp!

Dieter J

5/5
Bedankt voor de goede uitleg kantoor Tongeren.

Haske Lake

5/5
Ik ben heel tevreden van Schoonmaakzorg Sint-Truiden. Ik werk super graag met mijn klantjes!

Ineke

5/5
Klantvriendelijk en betrouwbare huishoudhulp die ontzettend veel van dieren houd, dank u wel Kristel! En bedankt Laura van Hasselt voor deze unieke vondst!

Mandy

5/5
Grote fan van Schoonmaakzorg Hasselt, steeds geïnformeerd en goed geholpen.

Sip

5/5
Zeer tevreden over de werking van schoonmaakzorg Hasselt . Tijdens de vakantieperiode van mijn vaste huishoudhulp , werd mij een vervangende hulp voorgesteld, deze dame was zeer enthousiast en ging aan de slag alsof ze al jaren thuis komt. Echt Top ! Ik kan deze organisatie alleen maar aanraden.

Nathalie

5/5