Nieuws

Huishoudhulpen met een laag loon? Niet bij Schoonmaakzorg!

Dat werken als huishoudhulp betekent dat je loon laag is, is een enorm groot vooroordeel. Gelukkig is dit bij Schoonmaakzorg niet het geval, want wij zetten in op een Human Resources aanpak. Hierbij focussen we op een aantrekkelijk financieel aanbod waarbij het loon aangevuld is met tal extralegale voordelen en quality-time.

Een goede verloning

Lage lonen als huishoudhulp? Daar is bij Schoonmaakzorg geen sprake van! Daarom stellen we een aantal voorbeeldjes voor om dit statement aan te tonen. Bij ons krijg je als startende, ongehuwde werknemer zonder personen ten laste een nettoloon van 1.738,08 euro en maaltijdcheques die goed zijn voor 135 euro per maand. Ben je een gehuwde werknemer met twee personen ten laste en heb je vijf jaar ervaring? Dan krijg je een nettoloon van 1848,66 euro en maandelijks 180 euro aan maaltijdcheques. Uiteraard ontvang je ook de wettelijke kilometer- en kledingvergoeding en wordt je loon steeds aangepast aan de indexprijzen. Maar daar stopt het niet bij, want naast het loon en de maaltijdcheques geniet je ook van exclusieve personeelskortingen op kleding, voeding, uitstapjes, …

Daarbovenop krijg je vanaf je vast contract een gsm-abonnement en hospitalisatieverzekering. Maar het mooiste voordeel is toch wel de keuze tussen je eigen bedrijfswagen of -elektrische fiets. Zo kan je zelf kiezen op welke manier je liefst wil gaan werken. Dat het op wieltjes zal lopen is alvast zeker! Bij al deze voordelen vervallen de maaltijdcheques trouwens niet.

Uniek in de sector

Bij Schoonmaakzorg geven we onze startende werknemers een duwtje in de rug en belonen we uiteraard ook onze trouwe werknemers. Zo ontvang je tijdens de start van je glansrijke carrière maaltijdcheques van 6 euro. Deze cheques stijgen naar 8 euro naarmate de tijd dat je in dienst bent, dat is uniek in de sector!

Blijven optimaliseren

Naast alle financiële voordelen zoeken we bij Schoonmaakzorg ook graag met jou naar oplossingen om de balans tussen werk en privé te optimaliseren. Zo heb je dankzij de aanwezigheidsbonus recht op extra betaalde verlofdagen. Wanneer je langer dan vijf jaar in dienst bent, krijg je bovendien anciënniteitsverlof. Verder ontvang je exclusieve voordelen op kleding, voeding, uitstapjes en andere aankopen. Dit alles vinden we bij Schoonmaakzorg belangrijk omdat we je welzijn op de eerste plaats willen zetten!

Wil je graag solliciteren of meer informatie? Laat dan zeker hier iets van je horen en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Blog

Meer nieuws?

05 juni 2023

Maak kennis met ons strijkatelier in Heusden, Lanaken en Genk!

01 juni 2023

Huishoudhulp? Hoeveel kost dit nu?

Lees hier meer over het systeem van de Dienstencheques en de kostrpijs. …